Hemorrojdoperation-aldrig mer!

Anonym
Av: Anonym

jag är en sjuttioårig man som fick hemorrojder redan som 14-åring med operation 11-12 år senare. Jag hade, som litet barn genomgått ett flertal operationer med olika grader av smärta och eftervård. Men efter operationen på SU-Mölndal upplevde jag de värsta plågorna i mitt liv under de följande fem-sex månaderna då jag svimmade ett flertal gånger vid toalettbesök och måste alltid ha min fru med mig in på toaletten för att ta emot mig när jag ibland ramlade ur toalettstolen. Jag tvingades sitta på en gummislang under flera månader.

Vid ett besök på Carlanderska ett år senare - andra magbesvär - blev undersökande läkare förbluffad över hur trångt opererande läkare hade sytt ihop ändtarmsslutet.

Det slutliga resultatet av operationen höll sig i tio år men därefter kom allt tillbaka igen och kommer väl antagligen att vara till slutet OM INTE INJEKTIOSBEHANDLINGEN KAN HJÄLPA TILL ATT FÅ ETT DRÄGLIGT LIV.

Nuvarande läge har dessutom förvärrats sedan o.julen 2015 då ett läckage av slem och ljust blod började. Att vara tvungen att gå med hushållspapper i kalsongerna är inte vidare trevligt.

HOPPAS PÅ ETT SVAR OCH FÖRSLAG TILL BEHANDLING - EJ OPERATION IGEN VILKET MITT REDAN MYCKAT DÅLIGA PSYKE INTE SKULLE KLARA.

Anmäl