Wiki redigering är avstängt

Denna sida kan för närvarande inte ändras av andra än administratörer och faktagranskare inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Läs mer om hur vår patientwiki fungerar

Min upplevelse på sjukhus

Hasan Gradisic
Av: Hasan Gradisic

Jag hamnade på Mölndals sjukhus 2016-11-06 med ambulans. Först till akuten på Mölndal, sen till röntgen och sen till avdelning 235 för att vänta på operation av höftfraktur. Jag fick information av personalen att operationen kommer att ske dagen efter.

Jag var imponerad av bemötandet hela tiden - från ambulans till avdelning. På morgonen kommer personalen och meddelar mig att jag inte ska bli opererad idag, att jag måste vänta till imorgon kväll. Först hade jag en utlovad tid för operation sjunde november och jag hade ont och kunde inte sova. Det var en riktig besvikelse för mig! I denna stunden var jag otrevlig mot personalen, även om de inte bestämmer om operation. Jag ber om ursäkt en gång till! Och man glömmer detta, hela tiden på sjukhuset var jag fascinerad över alla på avdelning 235.

I lördags kväll hamnade jag igen i samma situation och hamnade på avdelning 232. Hela tiden var jag bara nöjd, nöjd, nöjd. När jag lämnade sjukhuset ringde personalen från avdelning 232 och berättade att jag glömde telefonladdaren, men jag hade inte tillfälle att hämtar den. Det var fantastiskt överraskande - jag fick min laddare via posten, underbart! Tack till alla i Mölndals sjukhus för allt fint mot mig. Hasan Gradisic

Anmäl