Mycket bra vård på Neurokirurgen

Anonym
Av: Anonym

Jag skulle vilja tacka all personal för fantastiska arbetsinsatser (trots hög arbetsbelastning)! Jag fick en stor hjärnhinnetumör (meningeom) bortopererad av två hjärnkirurger under sex timmar. Jag är mycket imponerad av både kirurgernas yrkesskicklighet och empati. Även i stort sett alla av övrig personal (eftersom jag låg inne i flera veckor totalt hann jag ju träffa många...) var mycket omhändertagande och snälla.

Det gick också mycket snabbt från det att jag kom från akuten (där var det förstås en del väntan) till datortomografi och magnetröntgen. Efter röntgenundersökningarna tog det ett par timmar innan kortisonbehandlingen påbörjades och därefter var det 10 dagar till operation (delvis för att kortisonet skulle hinna ge effekt). Nu har det gått 3,5 månad sedan operationen och jag är fullt återställd och arbetar heltid :-)

Eftersom jag hade ett meningeom grad II finns alltid en risk för att det återkommer (går därför på regelbundna uppföljningar med MR), vilket jag verkligen hoppas att jag slipper. Men skulle det hända så känns det tryggt att veta att ni finns.

Anmäl