Tyck till om hur sjukhuset kan bli bättre!

Några medarbetare samtalar med varandra.

Har du idéer och åsikter om hur vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset kan förbättra oss? Missa inte chansen att framföra dem! Du kan göra det digitalt eller på plats i sjukhusets entréer på torsdag!

Den 13 september klockan 10–12 anordnas Café i entré på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Då finns representanter för sjukhusets styrelse och ledning liksom medarbetare på plats i de större entréerna på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset och Mölndals sjukhus.

De välkomnar dina förslag på hur sjukhuset kan bli bättre. Det kan vara förbättringar utifrån din erfarenhet som patient eller närstående eller mer generella förslag som kan hjälpa oss på sjukhuset att bli bättre. Du kan prata med våra representanter eller lämna förslag anonymt genom att fylla i ett enkelt formulär.

– Det är en viktig möjlighet för oss att fånga patienternas förslag på hur sjukhuset kan bli bättre och använda det i vårt fortsatta förbättringsarbete på sjukhuset, säger Britt-Marie Zaman, utvecklingschef och en av arrangörerna.

– Det är mycket bra att såväl ledningen, som politiker och medarbetare från verksamheten är med i detta. Det är en inspirationskälla för oss för att se vad vi ska fokusera vidare på, säger Per Karlsson, förste chefläkare på sjukhuset.

I filmen här nedan berättar Britt-Marie Zaman och Per Karlsson mer om Café i entré.


Senast uppdaterad: 2019-01-31 10:30