Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Framtidens vårdinformationsmiljö (FVM)

Framtidens vårdinformationsmiljö är Västra Götalandsregionens viktigaste digitaliseringssatsning och en av tre övergripande strategier för att utveckla hälso- och sjukvården inom regionen.

Arbetet med Framtidens vårdinformationsmiljö är ett omfattande och långsiktigt förändringsprogram som väntas pågå i minst fyra år framåt och är ett samarbete mellan VGR och kommunerna i Västra Götaland.

För att ge invånare en trygg och säker vård, som är anpassad efter individens behov, behövs både förändrade arbetssätt, regiongemensamma termer och begrepp och ett nytt IT-system (Millennium) som stödjer det nya sättet att arbeta.

FVM på två minuter from Västra Götalandsregionen on Vimeo.

FVM i VGR

Läs mer om det övergripande arbetet kring Framtidens vårdinformationsmiljö inom Västra Götalandsregionen.

FVM på SU

Läs mer om vad som sker inom arbetet med Framtidens vårdinformationsmiljö på Sahlgrenska Universitetssjukhuset (intern sida).

Forum FVM Millennium

Ta del av Forum FVM Millennium - en serie digitala seminarier med exempel på funktionalitet i Millennium som systemet kommer att användas i Västra Götaland.

Regionalt ledarforum FVM

Ta del av den inspelade versionen av Regionalt ledarforum FVM. Ledarforum vänder sig till chefer som leder arbetet med att införa Västra Götalandsregionen nya vårdinformationsmiljö.

Funktionsbrevlåda

FVM SU

Boel Mörck

Projektägare SU
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Implementeringsansvarig SU
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Charlotta Copland

Projektledare FVM Implementering SU
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Martin Weimarck

Projektledare FVM Implementering SU
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Malin Stigsson

Projektledare FVM Regional laboratoriemedicin
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-06-22 11:48