Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Munskydd ska användas av dig och eventuell medföljare som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

Ständigt lärande

Här beskrivs Sahlgrenska Cancer Centers strategi kring ständigt lärande.

Sahlgrenska universitetssjukhuset och Sahlgrenska Akademin på Göteborgs Universitet har ett nära samarbete kring vidareutbildningar för olika vårdprofessioner och på alla akademiska nivåer. Lärarna på såväl sjukhuset som universitetet har i uppdrag att identifiera och genomföra utbildningsaktiviteter för fortbildning och specialiseringar inom cancervården. Där ska finnas en beredskap för att möta nya och framväxande krav på medarbetarna.

SCC ska också identifiera nya kompetenskrav som dyker upp inom icke traditionella vårdprofessioner som teknik, bioinformation och AI, med målet att starta utbildningsprogram kopplade till de kompetenskraven.

SCC har ansvar att ordna utbildningsaktiviteter som efterfrågas av cancerpatienter, deras anhöriga och samhället i stort.


Senast uppdaterad: 2021-04-22 11:24