Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ansökan till patientforum

Patientforum är ett strategiskt råd som samverkar med sjukhusledningen om frågor i vården. Nu söker patientforum nya medlemmar som vill vara med att utveckla vården på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Är du intresserad av patientfrågor? Vill du vara med och bidra till att förbättra och utveckla vården på Sahlgrenska Universitetssjukhuset? Har du egen erfarenhet av att vara patient eller närstående? Då kanske Patientforum är något för dig. I Patientforum har du möjlighet att vara en del av vårdens utveckling och arbeta för att patienternas behov och önskemål tas tillvara på bästa sätt.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av att vara patient eller närstående. Du vill bidra med dina tankar och idéer och få möjlighet att påverka utvecklingen av vården på sjukhuset. Som medlem i Patientforum ingår du i en grupp med nio andra personer som träffas några gånger per termin, tillsammans med representanter från sjukhusets ledningsgrupp. Dessutom finns möjlighet för dialog med sjukhusets hela ledningsgrupp. Som medlem i Patientforum representerar du sjukhusets alla patientgrupper och ser hela patientperspektivet. Du företräder inte någon specifik patientgrupp.

Ansök till patientforum

Låter detta intressant?

Skicka in din ansökan till su.ksa@vgregion.se senast 29 september.


Senast uppdaterad: 2023-09-14 11:57