Avdelning 67 gynekologi

Sahlgrenska sjukhuset

Kontaktuppgifter

TELEFONTIDER
mån - sön dygnet runt
BESÖKSTIDER
mån - sön 14:00 - 19:00

Blå stråket 6

Plan 3

Sahlgrenska sjukhuset

413 46 Göteborg

VÄGBESKRIVNING

Sahlgrenska sjukhuset. Hållplats: Sahlgrenska huvudentré. Blå stråket 6. Vänligen se www.vasttrafik.se.

Vi är en gynekologisk avdelning med inriktning mot tumörkirurgi. Vi vårdar dig med olika gynekologiska cancerdiagnoser som till exempel äggstockscancer, livmodercancer, livmoderhalscancer och vulvacancer. Vi vårdar kvinnor i alla åldrar.

Din vistelse hos oss

Vi vårdar dig från det att du blir inskriven på avdelningen, under operationen och tills dess att du skrivs ut.

Vid kallelse till operationen får du dels allmän information om avdelningen och dessutom information om just den operation som du ska genomgå. Detta följs sedan upp vid inskrivningen.

Vår verksamhet består till största delen av planerade operationer. Avdelningen har fem enkelrum och fyra trebäddsrum. Vår operationsavdelning och även uppvakningsenheten finns i samma byggnad.

Vi utför alltmer avancerad tumörkirurgi och det gör att vi har ett stort upptagningsområde inom hela regionen.

Vi som arbetar här

Vi som arbetar på avdelningen arbetar i team som består av läkare, specialistsjuksköterskor inom onkologi, sektionsledare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, operationskoordinatorer. Vi har även kontinuerlig kontakt med såväl fysioterapeut, kurator och dietist.

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt.

Synpunkter

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter till:

Eva Vildhede, vårdenhetschef
Telefon: 031 - 342 68 07
E-post: E-postadress

Du kan också skicka dina synpunkter med vanlig post:

Blankett för synpunkter på vården

Ansvariga för avdelningen

Eva Vildhede, vårdenhetschef
Telefon: 031 - 342 68 07
E-post: E-postadress

Pernilla Dahm-Kähler, medicinskt ansvarig