Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Avdelning 334

Tillfällig information Under v 26-33 är avdelning 334 endast öppen dagtid.
Måndag och onsdag-fredag: 07.30-16.15
Tisdag: 07.30-18.00

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - fredag 7:30 - 8:00
måndag - fredag 14:30 - 15:00
måndag - torsdag 19:30 - 20:00

Växeltelefon

Öppettider

Dygnet runt
måndag - fredag 7:30 - 16:00

Besöksadress

Rondvägen 10
416 50 Göteborg
Östra sjukhuset
Plan 1

Vägbeskrivning

Östra sjukhuset. Vägbeskrivning: Avfart Torpamotet från E20. Information kollektivtrafik: www.vasttrafik.se - Se vidare skyltning inom sjukhusområdet.

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Sahlgrenska Universitetssjukhuset Avdelning 334
416 85 Göteborg

Vi på avdelning 334 tar emot dig som är barn eller ungdom mellan 0-18 år med olika sjukdomstillstånd för provtagningar, behandlingar och undersökningar. Vi hanterar samordningen för dig som ska genomgå komplicerade utredningar.

Vid ditt besök hos oss

Enheten är öppen dygnet runt helgfria vardagar måndag kl 7.30  – fredag kl 16.00. Enheten ligger på plan 1 på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus på Östra sjukhuset.

 Det finns tillgång till kylskåp och mikrovågsugn om du har med egen mat. Bestick, tallrikar och glas finns att låna. På sjukhustomten finns det olika ställen att köpa färdig mat.

Checklista inför din vistelse

  • Du brukar få en kallelse i skriftlig form, vid kort varsel kan du istället kallas via telefon.

  • Anmäl dig vid "bryggan" när du anländer till avdelningen.

Enheten är öppen dygnet runt helgfria vardagar måndag kl 7.30  – fredag kl 16.00. Enheten ligger på plan 1 på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus på Östra sjukhuset.

Det finns tillgång till kylskåp och mikrovågsugn om du har med egen mat. Bestick, tallrikar och glas finns att låna. På sjukhustomten finns det olika ställen att köpa färdig mat

Vi som arbetar här

På vår enhet finns olika yrkeskategorier som till exempel barnsköterska, undersköterska, barnsjuksköterska och barnläkare. 

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt. 

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter via mejl till su.barnmedicin@vgregion.se eller till ansvariga chefer.

Ansvariga för avdelningen

Susanne Bergvall, vårdenhetschef
Tel: 0761 - 45 64 15
E-post: susanne.bergvall@vgregion.se

Annika Malmgren, vårdenhetsöverläkare
Telefon: 031 - 343 59 38
E-post: annika.malmgren@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2019-06-17 09:49