Avdelning 334

Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus

Kontaktuppgifter

TELEFONTIDER
031 343 55 34 mån - fre 07:30 - 08:00
031 343 55 34 mån - fre 14:30 - 15:00

Rondvägen 10

Plan 1

Östra sjukhuset

416 50 Göteborg

VÄGBESKRIVNING

Östra sjukhuset. Vägbeskrivning: Avfart Torpamotet från E20. Information kollektivtrafik: www.vasttrafik.se - Se vidare skyltning inom sjukhusområdet.

Logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster för att:

Vi på avdelning 334 tar emot dig som är barn eller ungdom mellan 0-18 år med olika sjukdomstillstånd för provtagningar, behandlingar och undersökningar. Vi hanterar samordningen för dig som ska genomgå komplicerade utredningar.

Din vistelse hos oss

Enheten är öppen dygnet runt helgfria vardagar måndag kl 7.30  – fredag kl 16.00. Enheten ligger på plan 1 på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus på Östra sjukhuset.

 Det finns tillgång till kylskåp och mikrovågsugn om du har med egen mat. Bestick, tallrikar och glas finns att låna. På sjukhustomten finns det olika ställen att köpa färdig mat.

Checklista inför ditt besök:

  • Du brukar få en kallelse i skriftlig form, vid kort varsel kan du istället kallas via telefon.

  • Anmäl dig vid "bryggan" när du anländer till avdelningen.

Enheten är öppen dygnet runt helgfria vardagar måndag kl 7.30  – fredag kl 16.00. Enheten ligger på plan 1 på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus på Östra sjukhuset.

Det finns tillgång till kylskåp och mikrovågsugn om du har med egen mat. Bestick, tallrikar och glas finns att låna. På sjukhustomten finns det olika ställen att köpa färdig mat

Vi som arbetar här

På vår enhet finns olika yrkeskategorier som till exempel barnsköterska, undersköterska, barnsjuksköterska och barnläkare. 

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt.

Synpunkter

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter till:

Maria Andrén Hammarstrand, vårdenhetschef
Tel: 0700 - 82 41 64
E-post: E-postadress

Du kan också skicka dina synpunkter med vanlig post:

Blankett för synpunkter på vården

Ansvariga för avdelningen

Maria Andrén Hammarstrand, vårdenhetschef
Tel: 0700 - 82 41 64
E-post: E-postadress

Martin Wennerström, medicinskt ansvarig
Telefon: 031 - 343 60 58
E-post: E-postadress