Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Vad kan BUP göra för dig?

Välkommen till Barn- och ungdomspsykiatrin Göteborg, BUP. På BUP Sahlgrenska Universitetssjukhuset jobbar specialister inom barn och ungdomspsykiatri för att ge dig den bästa vården. Vi tar emot dig som är under 18 år och som har medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd, till exempel psykisk ohälsa, som påverkar din vardag. Vi undersöker, utreder och behandlar både akuta och inte akuta tillstånd. All vår vård utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi utgår från en helhetssyn där allt som händer i ditt liv är viktigt, vår verksamhet samarbetar därför med skola, socialtjänst och övrig barnsjukvård.

Flera händer som håller i varandra i en ring

BUP

Vad kan du få hjälp med?

Senast uppdaterad: 2021-07-08 14:31