Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

BUP Barnahuset

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Öppettider

måndag - fredag 8:00 - 16:30

Besöksadress

Gårdavägen 1
412 50 Göteborg
Plan 1

Vägbeskrivning

Kollektivtrafik information: www.vasttrafik.se

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Sahlgrenska Universitetssjukhuset Barnhuset
413 45 Göteborg

Vi vänder oss till dig under 18 år som misstänks vara/har varit utsatt för sexuella övergrepp eller fysisk misshandel. Vi samarbetar med socialtjänst, polis, åklagare och sjukvård. 

Checklista inför ditt besök

  • Besöken är kostnadsfria.
  • De flesta besök tar mellan 60 och 90 minuter.

Vi som arbetar här

På vår mottagning finns olika yrkeskategorier som till exempel psykolog och barnpsykiaterkonsult. 

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt. 

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter till:

Ansvariga för mottagningen

Malin Berglund, enhetschef
Telefon: 031-343 52 65, 0700-206631
E-post: malin.k.berglund@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2018-09-27 09:29