Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regionhabilitering - Habilitering

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - fredag 8:00 - 16:00

Växeltelefon

Öppettider

måndag - fredag 8:00 - 16:00

Besöksadress

Martha Sennegårds Väg 10A
418 77 Göteborg

Vägbeskrivning

Var god se vår hemsida: www.sahlgrenska.se/regionhabiliteringen Kollektivtrafik information: www.vasttrafik.se

Postadress

Sahlgrenska Universitetssjukhuset Regionhabilitering Habilitering
Box 21062
418 04 Göteborg

Vi på Regionhabiliteringen träffar barn och ungdomar under 18 år med neurologiska funktionsnedsättningar och som har behov av specialiserad habilitering eller rehabilitering. Vi är en del av Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. 

Vid ditt besök hos oss

Du kommer till oss för en speciell utredning eller behandling på remiss från sjukvård eller habilitering. Du kan vara hos oss under en längre period på cirka två till tre veckor eller på ett kortare besök, beroende på vad det är för typ av utredning eller behandling du kommer för. Hos oss är det viktigt att man har sina närstående med sig och därför finns det även övernattningsmöjligheter för dem.

Vi som arbetar här

Hos oss arbetar det många olika yrkeskategorier. Du kommer träffa dem som är viktiga för dig i din utredning eller behandling. 

Forskning

Läs mer om Regionhabiliteringens forskningsverksamhet via denna länk:   

Genväg till vår forskningssida

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt. 

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter till:

Ansvariga för mottagningen

Christina Fält, enhetschef
Telefon: 0702-94 23 13 E-post: christina.falt@vgregion.se   

Tomas Wahlgren, enhetschef
Telefon: 0769-40 29 65 E-post: tomas.wahlgren@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2018-09-27 10:33