Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Enheter

Enheter Anestesi Operation IVA Östra

  • Vi på intensivvårdsavdelningen tar emot dig som behöver avancerad behandling och omvårdnad med noggrann övervakning. På den postoperativa avdelningen tar vi emot dig som genomgått en operation.

  • Vi är en av Skandinaviens största och ledande kolorektala operationsenheter. Vi tillhandahåller kirurgi till vuxna, till största delen inom kolorektal kirurgi, övre gastrokirurgi och infektionsrelaterade ingrepp samt en del barnortopedi. Vi ger även anestesiservice till tandvården (vuxna och barn), psykiatriska kliniken, röntgen, gastroenterologiska avdelningen (GEA), tryckkammarenheten och medicinkliniken. Vi har utöver planerad kirurgi även akutverksamhet dygnet runt.

  • Vi tar emot dig som behöver en gynekologisk eller förlossningsrelaterad operation som exempelvis kejsarsnitt. Vi utför både akuta och planerade operationer.

  • Smärtcentrum är ett tvärprofessionellt multimodalt team på specialistnivå som vänder sig till dig med olika typer av svåra långvariga smärttillstånd.

  • Tryckkammarbehandling kallas också hyperbar oxygen behandling, HBO, och kan användas vid olika sjukdomstillstånd. Vi tar emot både dig med akut behov av behandlingen och dig som ska genomgå en planerad behandling.


Senast uppdaterad: 2021-09-30 08:27