Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Psykiatrimottagning Öckerö

Kontaktuppgifter är ej tillgängliga

Vi tar emot dig över 18 år som har ångest, depression, autism, ADHD, svår krisreaktion, psykostillstånd eller personlighetsstörning.

Söka vård hos oss

Du söker vård hos oss via remiss från läkare på Vårdcentral eller annan läkare. Du kan också söka vård med en egenremiss, egen vårdbegäran, i form av ett brev där du beskriver de besvär som du har och varför du vill få hjälp. Remiss och egenremiss skickas till;

Remissportalen, Psykiatri Affektiva I
Sahlgrenska Universitetssjukhuset
413 45 Göteborg

Vid ditt besök hos oss

Först görs en nybesöksutredning. Du träffar en person i teamet för ett till tre samtal för att vi tillsammans ska komma fram till hur en eventuell fortsatt kontakt kan se ut utifrån dina behov. Du är välkommen att ta med någon annan person vid något av besöken.

Vid besök på mottagningen anmäler du dig i receptionen. Medtag godkänd legitimation. Du kan betala med kort eller kontanter. Det går också bra att få faktura. Frikort gäller vid besök hos oss. Återbud lämnas via telefonnummer 031-343 63 00. Uteblivet ej avbokat besök debiteras med gällande taxa.

Vi som arbetar här

På vår mottagning finns arbetsterapeut, kurator, psykolog, sjuksköterska, specialistläkare i psykiatri och medicinsk sekreterare.


Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt.

Kontakt

Frågor om tidbokning, rådgivning, remisser och förnyelse av recept och intyg, ring 031-343 63 00, måndag-fredag 07.30-17. Om du önskar kontakt via e-post hänvisar vi till "Mina Vårdkontakter".

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar har vi ibland läkare och sjuksköterskor från andra mottagningar och avdelningar. 
Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt.

Synpunkter och klagomål på vården

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta.

Lämna gärna dina synpunkter via 1177, e-post eller post.

Sergio Carrasco, Tf enhetschef
Telefon: 0700 - 82 43 66
E-post: sergio.carrasco@vgregion.se

Du kan också skicka dina synpunkter med vanlig post:

Blankett för synpunkter på vården

 

Ansvariga för mottagningen

Caroline Johansson, enhetschef
Telefon: 0705 - 78 03 57
E-post: caroline.eva.johansson@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2021-09-14 15:19