Psykiatrimottagning Mölndal

Kontaktuppgifter

TELEFONTIDER
1/9 t o m 31/5 mån - fre 07:30 - 17:00
1/6 t o m 31/8 mån - fre 07:30 - 13:00

Bergskroken 3

plan 3

431 37 Mölndal

VÄGBESKRIVNING

Mottagningen är belägen vid Krokslätts Fabriker. Parkering finns utanför. Närmsta hållplats är Krokslätts Fabriker som ligger i närheten. Adressen är Bergskroken 3, tredje våningen.

Logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster för att:

Vi tar emot dig över 18 år som har bipolär sjukdom, ångestsjukdom, autism, adhd, svår krisreaktion eller personlighetsstörning.

Söka vård hos oss

När du söker vård hos oss behöver vi veta något om den sjukdom eller de besvär du har. Den informationen kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral eller annan läkare skriver en remiss till oss. Du kan också skriva en egen vårdbegäran.

Vid ditt besök hos oss

När du kommer till oss för första gången gör får du träffa en person i vårt team för samtal som kommer att ligga till grund för vår utredning. Vi erbjuder olika typer av medicinska, psykologiska och sociala utredningar men också behandling och rehabilitering.

Vår utgångspunkt är att du som söker psykiatrisk öppenvård inom vårt upptagningsområde ska ha rätt till utredning och behandling från personal med specialistkompetens inom sitt fält. På vår mottagning arbetar vi därför i team som är specialiserade på olika typer av diagnosgrupper som affektiva tillstånd och ångesttillstånd, neuropsykiatriska tillstånd, traumarelaterade tillstånd samt personlighetsstörningar.

Checklista inför ditt besök:

  • Ta med dig fotolegitimation och eventuellt högkostnadskort.
  • Anmäl ditt besök i receptionen.
  • Betalning sker ankomst, vi accepterar kontant- och kortbetalning eller betalning mot faktura.

Vi som arbetar här

På vår mottagning finns bland annat arbetsterapeut, kurator, sjukgymnast, sjuksköterska, psykolog, medicinsk sekreterare och specialistläkare i psykiatri.

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt.

Synpunkter

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter till:

Joel Danielsson, vårdenhetschef
Telefon: 031 - 343 63 00
E-post: 

Du kan också skicka dina synpunkter med vanlig post:

Blankett för synpunkter på vården

Ansvariga för mottagningen

Joel Danielsson, vårdenhetschef
Telefon: 031 - 343 63 00
E-post: 

Katerina Trantou, medicinskt ansvarig