Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Psykiatrimottagning Mölndal

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

1/9 t o m 31/5
måndag - fredag 7:30 - 16:00
1/6 t o m 31/8
måndag - fredag 7:30 - 13:00

Växeltelefon

Öppettider

måndag - fredag 8:00 - 16:30

Besöksadress

Bergskroken 3
431 37 Mölndal

Yttre vägbeskrivning

Mottagningen är belägen vid Krokslätts Fabriker. Parkering finns utanför. Närmsta hållplats är Krokslätts Fabriker som ligger i närheten. Adressen är Bergskroken 3, tredje våningen.

Inre vägbeskrivning

plan 3

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Sahlgrenska Universitetssjukhuset Psykiatrimottagning Mölndal
413 45 Göteborg

Vi tar emot dig över 18 år som har bipolär sjukdom, ångestsjukdom, autism, adhd, svår krisreaktion eller personlighetsstörning.

Vid ditt besök hos oss

När du kommer till oss för första gången gör får du träffa en person i vårt team för samtal som kommer att ligga till grund för vår utredning. Vi erbjuder olika typer av medicinska, psykologiska och sociala utredningar men också behandling och rehabilitering.

Vår utgångspunkt är att du som söker psykiatrisk öppenvård inom vårt upptagningsområde ska ha rätt till utredning och behandling från personal med specialistkompetens inom sitt fält. På vår mottagning arbetar vi därför i team som är specialiserade på olika typer av diagnosgrupper som affektiva tillstånd och ångesttillstånd, neuropsykiatriska tillstånd, traumarelaterade tillstånd samt personlighetsstörningar.

Checklista inför ditt besök:

  • Ta med dig fotolegitimation och eventuellt högkostnadskort.
  • Anmäl ditt besök i receptionen.
  • Betalning sker ankomst, vi accepterar kontant- och kortbetalning eller betalning mot faktura.

Checklista inför ditt besök

  • Ta med dig fotolegitimation och eventuellt högkostnadskort.
  • Anmäl ditt besök i receptionen.
  • Betalning sker ankomst, vi accepterar kontant- och kortbetalning eller betalning mot faktura.

Vi som arbetar här

På vår mottagning finns bland annat arbetsterapeut, kurator, sjukgymnast, sjuksköterska, psykolog, medicinsk sekreterare och specialistläkare i psykiatri.

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt.

Synpunkter

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter till:

Joel Danielsson, vårdenhetschef
Telefon: 031 - 343 63 00
E-post: 

Du kan också skicka dina synpunkter med vanlig post:

Blankett för synpunkter på vården

 

Ansvariga för mottagningen

Joel Danielsson, vårdenhetschef
Telefon: 031 - 343 63 00
E-post: 

Katerina Trantou, medicinskt ansvarig


Senast uppdaterad: 2020-09-21 15:03