Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Enheter

Enheter Geriatrik Mölndal

  • Avdelning 234 är en geriatrisk vårdavdelning. Geriatrik är läran om åldrandets sjukdomar och det innebär att vi hos oss vårdar patienter som är över 65 år. Den största andelen av våra patienter vårdas på grund av höftfraktur, men vi tar även hand om andra ortopediska och medicinska sjukdomstillstånd.

  • Vi tar emot dig som är över 65 år och har en höftfraktur. Våra patienter kommer direkt från akuten eller ambulansen. Vi tar emot dig med ortopediska skador och diagnoser eller medicinska diagnoser.

  • Vi vänder oss till dig som patient och/eller närstående som behöver samtalsstöd i samband med vård inom verksamheterna på Mölndals sjukhus.

  • Teamet utgår från Mölndals sjukhus och bemannas av läkare och sjuksköterskor som besöker och följer upp patienterna i deras hem. Där kan de ge den vård som krävs samt bedöma hur patienterna klarar sig i sin egen miljö. Vården blir tryggare och säkrare och förhoppningen är att närsjukvårdsteamet ska överbrygga gapet som kan uppstå i vårdkedjan.

  • Osteoporosmottagningen är en regionspecialitet i Västra Götaland. Vi vänder oss till dig som behöver utreda, diagnostisera och behandla misstänkt osteoporos (benskörhet). Vi har en frakturkedja, vilken säkerställer att patienter som har haft en osteoporosfraktur bedöms och behandlas på lämpligt sätt.


Senast uppdaterad: 2021-09-30 08:06