Avdelning 235

Mölndals sjukhus

Kontaktuppgifter

TELEFONTIDER
mån - sön dygnet runt
BESÖKSTIDER
Fria besökstider mån - sön dygnet runt

Göteborgsvägen 31

Hus T, plan 6

Mölndals sjukhus

431 30 Mölndal

VÄGBESKRIVNING

Mölndals sjukhus. Till hållplats Mölndals sjukhus går följande kollektivtrafik: Spårvagn 2, Spårvagn 4, Buss 761. 5 ronden, 8 ronden, 9 ronden, 10 ronden. Ingång via huvudentrén, följ sedan skyltar eller fråga i informationen. Med bil: Välj avfart 68 Lackarebäcksmotet från E20/E6. Följ skyltning med rött kors för sjukhus. För att komma till ingången Hus T direkt: Följ Länsmansgatan mot Hagåkersgatan, där finns parkeringsplatser.

Vi tar emot dig som är över 65 år och har en höftfraktur. Våra patienter kommer direkt från akuten eller ambulansen. Vi tar också emot dig med ortopediska skador/diagnoser eller medicinska diagnoser.

Din vistelse hos oss

Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att se individen bakom diagnosen. För att möjliggöra en individuellt anpassad vård använder vi en standardiserad bedömningsprocess. Vår intention är att utveckla den personcentrerade vården. 

För dig som närstående och besökare:

  • Besök av dig som närstående är en viktig del i tillfrisknandet av patienter på vår avdelning och därför har vi inga bestämda besökstider. Barn får gärna besöka vår avdelning. Vänligen kontakta ansvarig sjuksköterska innan besöket.
  • På grund av allergier och infektionskänsliga patienter ber vi besökare att undvika parfym och blommor med stark doft.

Vi som arbetar här

På vår avdelning finns olika yrkeskategorier som till exempel undersköterska, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. 

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt.

Kontakt

Du som vårdats på avdelningen kan vara aktuell för "Öppen retur"
Läs mer

Synpunkter

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter till:

Annika Blank , sekreterare Telefon: 031 - 343 05 25 E-post: E-postadress

Du kan också skicka dina synpunkter med vanlig post:

Blankett för synpunkter på vården

Ansvariga för avdelningen

Louise Vinberg, vårdenhetschef
Telefon: 031 - 343 09 39
E-post: E-postadress

Anna Ramér, medicinskt ansvarig

Är du intresserad av att arbeta inom Verksamhet Geriatrik.

Du kan registrera ditt CV/intresseanmälan på Sahlgrenskas sida för ”Lediga jobb”. Där kan du även lägga en prenumeration på jobbannonser.

Är du läkare och är intresserad av att arbeta eller randa dig hos oss på geriatrik, kontakta sektionschef Selma Avdic, E-postadress .