Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Avdelning 235

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - söndag
14:00 - 19:00

Växeltelefon

Öppettider

måndag - söndag
dygnet runt

Besökstider

måndag - söndag
15:00 - 19:00

Besöksadress

Länsmansgatan 28
431 30 Mölndal

Vi tar emot dig som är över 65 år och har en höftfraktur. Våra patienter kommer direkt från akuten eller ambulansen. Vi tar emot dig med ortopediska skador och diagnoser eller medicinska diagnoser.

Din vistelse hos oss

Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att se individen bakom diagnosen. För att möjliggöra en individuellt anpassad vård använder vi en standardiserad bedömningsprocess. Vår intention är att utveckla den personcentrerade vården. 

Närstående och besökare

  • Besök av dig som närstående är en viktig del i tillfrisknandet av patienter på vår avdelning. Avdelningen har generella besökstider mellan klockan 14.00 och 19.00, självklart kan avsteg göras beroende på vårdsituation. Sjukhusets entréer stänger klockan 19.30. Barn får gärna besöka vår avdelning.

  • På grund av allergier och infektionskänsliga patienter ber vi besökare att undvika parfym och blommor med stark doft.

  • Tänk också på att det är vanligt med överkänslighet mot citrusfrukter och jordnötter. 

Vi som arbetar här

Hos oss finns läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietist och receptarier för att tillgodose dina dagliga behov av vård, rehabilitering och samordning. Eftersom alla människor har olika förutsättningar och behov strävar vi efter att anpassa vården efter varje enskild patient.

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, såväl personal som studenter, har tystnadsplikt.

Synpunkter och klagomål på vården

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta.

Lämna gärna dina synpunkter via 1177, e-post eller post.

Alternativt kontakta Desirée Stén, verksamhetsutvecklare.
E-post: klagomal.geriatrik.molndal.su@vgregion.se

Är du intresserad av att arbeta inom geriatrik?

Du kan registrera ditt CV/intresseanmälan på Sahlgrenskas sida för Lediga jobb. Där kan du även lägga en prenumeration på jobbannonser.

Är du läkare och är intresserad av att arbeta eller randa dig hos oss på geriatrik, kontakta sektionschef Selma Avdic, selma.avdic@vgregion.se.

Ansvariga för avdelningen

Malin Samuelsson

tf Vårdenhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Frida Mjörnstedt Oleander

Medicinskt ansvarig
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-09-02 13:04