Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Mobilt team geriatrik Mölndal

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

Helgfria vardagar
måndag - fredag 8:00 - 16:00

Växeltelefon

Besöksadress

Göteborgsvägen 31
431 30 Mölndal
Mölndals sjukhus

Vägbeskrivning

Mölndals sjukhus. Till hållplats Mölndals sjukhus går följande kollektivtrafik: Spårvagn 2, Spårvagn 4, Buss 761. 5 ronden, 8 ronden, 9 ronden, 10 ronden. Ingång via huvudentrén, följ sedan skyltar eller fråga i informationen. Med bil: Välj avfart 68 Lackarebäcksmotet från E20/E6. Följ skyltning med rött kors för sjukhus.

Postadress

Sahlgrenska Universitetssjukhuset Mobilt team geriatrik Mölndal
Paviljong 3:3
431 80 Mölndal

Teamet utgår från Mölndals sjukhus och bemannas av två läkare, två sjuksköterskor och en undersköterska som besöker och följer upp vårdtagarna i deras hem. Där kan de i princip ge den vård som krävs, samt bedöma hur patienterna klarar sig i sin egen miljö. Vården för äldre blir tryggare och säkrare och förhoppningen är att det mobila teamet ska överbrygga luckan som kan uppstå i vårdkedjan.

Söka vård hos oss

Patienterna som kan bli aktuella för teamet är över 65 år. Teamet fokuserar på att ta emot patienter från tre olika grupper:

  1. Patienter som vårdats inneliggande på Mölndals sjukhus
  2. Mångbesökare från akuten
  3. Patienter kan komma via närsjukvårdsläkaren 

 

Vi som arbetar här

En läkare och två sjuksköterskor ingår i det mobila teamet.

Synpunkter

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter till:

Alexandra Barath, verksamhetsutvecklare

E-post: klagomal.geriatrik.molndal.su@vgregion.se

 

Anna Hyltner

Enhetschef

Senast uppdaterad: 2019-12-09 12:42