Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Dietistteam

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag 10:30 - 11:30
onsdag - fredag 10:30 - 11:30

Växeltelefon

Öppettider

måndag - torsdag 8:00 - 14:00

Besökstider

måndag - fredag 7:30 - 16:00

Besöksadress

Göteborgsvägen 31
431 30 Mölndal
Mölndals sjukhus

Vägbeskrivning

Till station Mölndals sjukhus går: Spårvagn 2 Spårvagn 4 Buss 761

Postadress

Sahlgrenska Universitetssjukhuset Område 3, Verksamhetsområde Medicin
431 80 Mölndal

Kontakta oss

Du kan kontakta oss per telefon eller via 1177 Vårdguidens e-tjänster, där du kan av- omboka tid, eller utföra andra ärenden. Teamet tillhör Medicinmottagning Mölndal.

Vi vänder oss till patienter över 18 år med behov stöd och råd kring kost och hälsa. Dietistens uppdrag är att hjälpa patienter som har svårighet att tillgodose och hantera sitt energi- och näringsbehov. Dietist ingår i flera av våra team på mottagningen bl.a. Diabetes- och Hjärtrehabiliteringsteamet.

Söka vård hos oss

För bedömning och uppföljning av dietist, behöver vi en remiss från din ansvariga läkare på vårdcentral eller vårdavdelning. Du kan också skriva en egen vårdbegäran.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss per telefon eller via 1177 Vårdguidens e-tjänster, där du kan av- omboka tid, eller utföra andra ärenden. Teamet tillhör Medicinmottagning Mölndal.

För av- och ombokning kan du ringa och tala in ett meddelande på vår röstbrevlåda.

Telefon: 031 - 343 17 60, måndag till fredag kl. 08:00 - 10:00

Vid ditt besök hos oss

Anmäl ditt besök i receptionen. Ta med dig fotolegitimation och eventuellt högkostnadskort. Betalning sker vid ankomst, vi ser gärna att du betalar med kort eller mot faktura.

Vid ditt besök hos oss får du en individuellt anpassad behandling utifrån dina behov. Dietistens arbete  kan vara ett komplement till annan medicinsk behandling för att förbättra och minska riskerna för komplikationer av eventuell grundsjukdom så som ex. diabetes och hjärt- och kärlsjukdom.

Vi som arbetar här

Vi som arbetar här är dietister.

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, såväl personal som studenter, har tystnadsplikt.

Synpunkter

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter till:

Ann Strand

Vårdenhetschef
Telefonnummer

Eva-Lena Juntikka

Vårdenhetsöverläkare Medicin
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2019-08-16 14:47