Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Munskydd ska användas av dig och eventuell medföljare som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

GeBlod

Blodgivningsenheten GeBlod ansvarar för insamling av blod. GeBlod finns på Götgatan 16 i Nordstans köpcentrum och på Frölunda Torg i hus A. Enheten driver också en mobil blodgivningsenhet (blodmobilen) som besöker 21 hållplatser i och runt om Göteborg där Sahlgrenska sjukhuset och Östra sjukhuset är två av hållplatserna. På Sahlgrenska sjukhuset, Vita stråket 13 finns också en specialmottagning för tidsbokad blodgruppering, autologgivning och läkarkonsultation.

Mer information om öppettider, blodgivning och för dig som vill bli blodgivare finns på webbplatsen GeBlod.nu

GeBlod Nordstan

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

GeBlod Frölunda Torg

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Blodmobilen

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2020-02-03 11:30