Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Kuratorer Bröstcentrum

Kuratorn arbetar för att stödja och stärka patienter och närstående under och efter avslutad behandling. Samtalen kan bland annat handla om den kris patient och familj går igenom, hur relationer påverkas och hur man går vidare i livet efter avslutad behandling. Kuratorn kan även ge praktisk information om samhällets stöd och resurser, juridiska och ekonomiska frågor. Närstående har även möjlighet till enskilda samtal. Finns det minderåriga barn är det viktigt att deras situation uppmärksammas, kuratorn kan stötta och informera patienten och nätverket hur man kan prata med barn om patientens sjukdom.

På Bröstcentrum är vi tre kuratorer som arbetar mot alla verksamheter på Sahlgrenska  Universitetssjukhuset som träffar patienter som har eller utreds för bröstcancer, vilket innebär att har man fått kontakt med en av oss kuratorer behöver man inte byta kurator oavsett vilken behandling man får. För att komma i kontakt med oss kan du själv kontakta oss via telefon eller be annan vårdpersonal att kontakta oss åt dig. Skulle vi inte svara så finns det möjlighet att lämna ett röstmeddelande på telefonsvararen så ringer vi upp så snart vi kan.  

Kontaktuppgifter: 

Linda Olsson telefonnummer: 031- 342 96 34

Gabriella Odell telefonnummer: 031- 342 16 88 


Senast uppdaterad: 2021-05-27 10:55