Vårdavd 131 Njurmedicin Sahlgrenska

Sahlgrenska sjukhuset

Kontaktuppgifter

TELEFONTIDER
mån - sön dygnet runt

Bruna stråket 5

Entréplan

Sahlgrenska

413 46 Göteborg

VÄGBESKRIVNING

Hållplats Sahlgrenska Huvudentré, följ intern skyltning

Vi tar emot dig med akut eller kronisk njursjukdom. Vi vårdar också dig som ska genomgå planerade undersökningar och behandlingar som njurbiopsi, operation av AV-fistel och inläggning av Tenckhoffkateter. 

Din vistelse hos oss

I din kallelse finns information om tidsåtgång och eventuella förberedelser som behövs

Ta inte med stora summor av kontanter, dyra smycken eller värdesaker till avdelningen. Sjukhuset ansvarar inte för värdesaker.

Ta med tofflor och hygienartiklar till avdelningen.

Besökstiderna är mellan kl 14:00 och 19.00. Vid besöket är det viktigt att ta hänsyn till medpatienter som behöver lugn och ro.

Parkeringar finns runt om på sjukhusområdet. Det finns dock ingen långtidsparkering och vi råder dig därför att inte ta med bilen när du läggs in.

Vi som arbetar här

På vår avdelning finns olika yrkeskategorier som till exempel undersköterska, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och dietist. 

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt.

Synpunkter

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter till:

Agnetha Kjellberg Rudell, systemadministratör
Telefon: 031 - 343 64 78, telefontid: onsdagar klockan 13 - 14.
E-post: E-postadress

Du kan också skicka dina synpunkter med vanlig post:

Blankett för synpunkter på vården

Ansvariga för avdelningen

Maria Hagsmyr, vårdenhetschef
Telefon: 031 - 342 32 33
E-post: E-postadress