Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kvalitetsregister

Nationella Kvalitetsregister är unika system av kvalitetsverktyg som ger oss vid Jubileumskliniken inom Verksamhet Onkologi möjligheter att utveckla kvaliteten i vården.

Visionen för Nationella Kvalitetsregister "Nationella Kvalitetsregister utgör ett heltäckande kunskapssystem som aktivt används på alla nivåer för löpande lärande, förbättring, ledning och styrning av all vård- och omsorgsverksamhet."

Inriktningsmål för att uppnå visionen. De Nationella Kvalitetsregistren följer mångdimensionellt upp kvaliteten i vård- och omsorgsverksamheten: medicinsk kvalitet (överlevnad, komplikationer, läkemedel mm), funktionell kvalitet, patientupplevd kvalitet.

De Nationella Kvalitetsregistren medverkar aktivt i mätbaserat, patientfokuserat ständigt förbättringsarbete.

De Nationella Kvalitetsregistren följer patientens väg genom vården och överbryggar organisatoriska och professionella gränser.

Är du intresserad av att få information, diskutera eller har frågor kring verksamhetens kvalitets-register/registrering/utdrag av data är du välkommen att höra av dig.

Susanne Zachau

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2018-04-24 10:10