Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Sahlgrenska akademin

Sahlgrenska akademin är Göteborgs universitets enhet för utbildning och forskning inom det hälsovetenskapliga området. Akademin bildades den 1 juli 2001. I Institutionen för Kliniska Vetenskaper ingår bl a Avdelningen för onkologi.  

I Sahlgrenska akademin ges ett stort antal utbildningar inom hälso- och sjukvårdsområdet. Den grundläggande utbildningen ges antingen som utbildningsprogram eller som kurser. Inom akademin bedrivs också en omfattande forskarutbildning.


Senast uppdaterad: 2018-04-24 10:10