Patientwiki-test deluxe

Kallas också Wikitest

Senast ändrad 2017-10-23 av Barbro Lindh Handläggare, IT

Vi testar funktionen, även idag. Och jag fortsätter att testa

Vi borde testa i passerad tid också. Vad händer om vi skriver något förra veckan?

Och vad händer om vi skriver något i framtiden? 

Före undersökningen

Innan du börjar undersöka hur patientwikin fungerar behöver du inte tänka på något särskilt. Du kan logga in eller skapa ett konto i systemet först. Detta fixar du via formuläret längst ner på sidan. Tar du inte itu med det innan du börjar kommer du att bli uppmanad att logga in i samband med att du försöker spara dina ändringar av sidan. Vi kör en test även denna dag.

Så går det till

Klicka på knappen "ÄNDRA" i anslutning till rubriken på sidan eller i anslutning till det stycke som du vill justera något i. När du är klar med dina ändringar och nöjd klickar du på "SPARA"! Så enkelt är det faktiskt! Hej hej. Sen kan man skriva vad man vill men det ska vara RÄTT.

Efter undersökningen

När du är klar med undersökningen av hur patientwikin fungerar får du gärna dela med dig av dina kunskaper kring våra riktiga undersökningar, diagnoser och behandlingar . Använd webbplatsens sökfunktion för att hitta det just du är expert på - och komplettera vår information!

Komplikationer och risker

I det sista stycket på sidan är det tänkt att man ska beskriva fördelar, komplikationer och risker som, i detta fallet undersökningen "patientwiki-test", kan föra med sig.

 

Anmäl
Bevaka
Tipsa
Patient wiki

Sidan som beskriver # Patientwiki-test är öppen för att både patienter och vårdpersonal tillsammans ska kunna bidra till informationen. Syftet är att ge en så korrekt och relevant beskrivning som möjligt av den vård som erbjuds vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Tänk på att du i första hand alltid ska följa de råd, rekommendationer och ordinationer som din läkare ger dig, oavsett vad du läser i generella beskrivningar.