Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Innovation

Ett av Sahlgrenska Universitetssjukhusets övergripande mål är att vara landets ledande universitetssjukhus – ett uppdrag som innefattar forskning, utbildning, utveckling och innovation (FoUUI).

FoUUI utgår från patientens behov och ska vara sammanvävd med vården, så att ny kunskap kan tas tillvara i vårdarbetet. Att kontinuerligt stärka dessa områden är en viktig del av arbetet för att skapa värde för patienterna samt vara en attraktiv arbetsgivare.

Innovationssamverkan mellan vård, näringsliv och akademi

Vill du ta kontakt med klinisk expertis inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset för att samverka kring innovation? Läs mer på Innovationsplattformens webbplats, där du också kan skicka in ett ärende!”

Innovationsstöd till medarbetare och chef

Vill du som medarbetare eller chef få innovationsstöd? T.ex. lösa ett behov på ett innovativt sätt, börja arbeta med innovation inom verksamheten eller få coachning? Läs mer på Innovationsplattformens webbplats


Senast uppdaterad: 2022-05-18 13:50