Välkommen till Bemanningsservice!

Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna bemanningsorganisation. Vi erbjuder tjänster som sjuksköterska, undersköterska, barnsköterska och skötare på timanställning eller tillsvidareanställning.

Vi är Sveriges största bemanningsorganisation inom sjukhusvård, på norra Europas största sjukhus - hos oss är möjligheterna många. Från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård, från barn till geriatrik, inom både somatik och psykiatri. Bredden av verksamhetsområden är stor, vad vill du jobba med?

Våra medarbetare arbetar på somatiska och psykiatriska vårdavdelningar på Sahlgrenska sjukhuset, Mölndals sjukhus, Östra sjukhuset, Drottning Silvias barnsjukhus, Högsbo sjukhus, Rågården rättspsykiatri samt öppenvårdsmottagningar. Vi bemannar totalt ca 120 enheter på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Variation genom hela karriären

Är du student och osäker på vad du vill jobba med? Med en timanställning hos oss kan du testa på olika avdelningar och typer av patientvård vid sidan av studierna.

Är du mitt i karriären och känner att det är dags för något nytt? Som tillsvidareanställd hos oss har du flera olika avdelningar som arbetsplats att variera mellan med fokus på patientnära arbete.

Är det dags för pension men du känner dig inte redo att släppa arbetslivet helt? Styr din egen arbetstid på timanställning med flera avdelningar som arbetsplats.

Lediga jobb fastanställning

När vi har lediga tjänster i våra bemanningspool med tillsvidareanställd personal, så hittar du dom här! Just nu har vi inga lediga tjänster.

Sjuksköterska, är du nyfiken på oss?

Bemanningsservice uppdrag

Våra medarbetare gör skillnad för Sahlgrenska Universitetssjukhuset varje dag. Läs mer om vårt uppdrag.

Kontakt

Telefonnummer

Kontor: 031-343 29 00