Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Sjuktransport

I Liggande sjuktransport arbetar en eller två undersköterskor/ ambulanssjukvårdare. De utför bland annat transport av patienter mellan sjukhusen och från hemmet till sjukhus. De har ett nära samarbete med bedömningsbil och ambulans för att bistå med transport om det bedöms att patienten inte är i behov av sjuksköterskekompetensen under transporten.

Vi utför även så kallade organuppdrag. Det innebär att vi transporterar organ för transplantation. Vid behov transporteras även transplantationsteam mellan sjukhus i och utanför regionen.

  • Beskrivning
  • Info om våra fordon
  • Mm
  • Organuppdrag?

Senast uppdaterad: 2021-08-09 10:42