Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Analyslistor, allmänna anvisningar och laboratorieremisser

Regional laboratoriemedicin består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården. Organisationen tillhör Område 4 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Analyslistor, anvisningar och remisser är kopplade till respektive ackreditering och kan i nuläget endast visas separata, se nedan länkar.

Mölndal, Sahlgrenska och Östra sjukhuset
NU-sjukvården
Sjukhusen i väster
Södra Älvsborgs sjukhus  

Kundnöjdhetsenkät

Regional laboratoriemedicin har som målsättning att alltid ha nöjda remittenter och beställare samt medverka till likvärdig diagnostik och jämlik vård. Därför tar vi in synpunkter för att kunna utveckla och förbättra våra laboratoriemedicinska provsvar och tjänster. 

Kundnöjdhetsenkäten riktar sig till dig som beställer analyser, använder analyslista, provtagningsanvisningar med mera. Alla svar är anonyma.
Tack för din medverkan och ditt engagemang!

Svara på kundnöjdhetsenkäten

Praktisk handledning inför transport av patientprover och kulturer

Packa provet rätt

Rutinerna för transport av laboratorieprover

Rutiner fungerar olika i olika delar av Västra Götalandsregionen (VGR) och till olika laboratorium. Den som skickar prover för analys måste kontakta det aktuella laboratoriet för att få del av aktuella transportrutiner.
Spåra transport av laboratorieprover


Senast uppdaterad: 2022-09-21 12:14