Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Margret Buchholz, med dr, specialist i arbetsterapi, överarbetsterapeut

Disputerade 2019 med avhandlingen Let’s stay in touch! Remote communication for people with communicative and cognitive disabilities.

Legitimerad arbetsterapeut sedan 1991 och specialist i arbetsterapi sedan 2006. Arbetat på Dart kommunikations- och dataresurscenter sedan 1995 med specialistutredningar, utbildning, utveckling och forskning. Är adjungerad lektor i arbetsterapi vid Göteborgs Universitet sedan 2020 med fokus på att utveckla kunskapen om digital delaktighet i arbetsterapiprogrammet och på avancerad nivå. Licensierad utbildare i metoden Talking Mats (samtalsmatta) och är även licensierad att utbilda nya kursledare, vilket Dart är ensamma i Sverige om att göra. Arbetar just nu i olika projekt som metodstöd i att möjliggöra delaktighet i forskning för personer med kommunikativa och kognitiva svårigheter

Margret Göransson Buchholz

Överarbetsterapeut, med dr

Senast uppdaterad: 2021-11-09 13:23