Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

ePsykiatrienheten

processen

Vuxenpsykiatrin strävar efter att nyttja möjligheterna med digitalisering för att göra vården mer tillgänglig, effektiv och lärande. För att lyckas behöver vi göra det tillsammans genom samarbete mellan olika specialistområden, kompetenser och framförallt med våra patienter.

ePsykiatrienheten finns med och stöttar genom att erbjuda kompetens inom bland annat projektledning, förändringsledning och datadriven kvalitetsutveckling. 

Ett exempel på projekt som drivs inom vuxenpsykiatrin just nu är Dialog+.

Kontakt

Hör gärna av dig till ePsykiatrienhetens funktionsbrevlåda om du har frågor eller funderingar. su.epsykiatri@vgregion.se  

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Profilbild av Andreas Gremyr

Andreas Gremyr

Enhetschef
Andreas är psykolog och har tidigare varit projektledare för flera lokala, regionala och nationella projekt som rör uppföljning och återkoppling av data i förbättringsarbete. Disputerade våren 2022 med sin avhandling om Lärande Hälsosystem.

Senast uppdaterad: 2023-09-25 12:09