Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kontakt

ePsykiatrienheten befinner sig organisatoriskt under beroendekliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Varje medarbetare har som uppdrag att representera enheten ute på respektive verksamhetsområde.

Profilbild av Niels Eék

Niels Eék

Sektionsledare
Niels är leg specialistpsykolog, filosofie licentiat och sektionsledare på ePsykiatrienheten. Han doktorerar även på Göteborgs Universitet där ämnet är internetbehandling av alkoholberoende; dels en behandling för personer med alkoholberoende och dels ett program för närstående till personer med alkoholberoende. Niels är medlem i Funktionsgrupp Digital Hälsa, där han svarar för vuxenpsykiatrin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Brinner för att göra psykiatrisk vård tillgänglig för alla genom internet, både preventivt och inom sjukvården.
Profilbild av Oskar Holmqvist

Oskar Holmqvist

Representant på psykiatri kognition och äldrepsykiatri
Oskar arbetar med bussiness inteligence och besvarar frågor angående produktionsdata som ställs av psykiatriverksamheterna. Han har också ansvaret för en del av rapporterna som existerar för psykiatrin, så som pågåendelistor, beläggningslistor med mera. Boka in möte med Oskar om ni vill veta mer eller har frågor angående existerande rapporter eller har frågor angående sammanställd produktionsdata.
Profilbild av Mikael Mide

Mikael Mide

Representant på Beroende
Mikael är leg specialiseringspsykolog och projektledare på ePsykiatrienheten. Arbetar där med projekt kring införande av internetbaserad psykologisk behandling och digitala behandlingsstöd i vuxenpsykiatrin. Har tidigare under många år arbetat som klinisk psykolog inom flertalet vuxenpsykiatriska verksamheter.
Profilbild av Linda Wesén

Linda Wesén

Representant på beroende
Linda är sjuksköterska och arbetar som projektledare på ePsykiatrienheten på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Hon har tio års erfarenhet av arbete inom psykiatrin, dels kliniskt men även med arbetsledande funktion. Linda har en master i eHälsa och har tidigare arbetat med 3D-visualisering.
Profilbild av Tobias Andersson

Tobias Andersson

Representant på Psykiatri Affektiva
Tobias är leg. Fysioterapeut och projektledare på ePsykiatrienheten. Tobias har erfarenhet från verksamhetsutveckling med fokus på digitala tjänster inom hälso- och sjukvård och brinner lite extra för att få med patienter och personal tidigt i processen. Han läser en masterutbildning i eHälsa och skriver nu sitt examensarbete om hur man kan öka motivation att använda en digital tjänst med hjälp av inslag från spel kallat "gamification".
Profilbild av Joacim Holmén

Joacim Holmén

Regionutvecklare
Joacim är psykiatrisjuksköterska med 20 års erfarenhet av klinisk psykiatri. Joacim är i dagsläget utlånad för att arbeta med Framtidens Vårdmiljö i regionalt arbete fram till 2023. När han kommer tillbaka igen kommer han att arbeta som projektledare på ePsykiatrienheten med fokus på digitaliseringsfrågor inom vuxenpsykiatrin. Joacim har tidigare arbetat med eHälsostrategiska frågor inom psykiatrin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset under flera år.

Senast uppdaterad: 2020-04-02 10:11