Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kontakt

ePsykiatrienheten befinner sig organisatoriskt under beroendekliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Varje medarbetare har som uppdrag att representera enheten ute på respektive verksamhetsområde.

Profilbild av Niels Eék

Niels Eék

Sektionsledare
Niels är leg specialistpsykolog, filosofie licentiat och sektionsledare på ePsykiatrienheten. Han doktorerar även på Göteborgs Universitet där ämnet är internetbehandling av alkoholberoende; dels en behandling för personer med alkoholberoende och dels ett program för närstående till personer med alkoholberoende. Niels är medlem i Funktionsgrupp Digital Hälsa, där han svarar för vuxenpsykiatrin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Brinner för att göra psykiatrisk vård tillgänglig för alla genom internet, både preventivt och inom sjukvården.
Profilbild av Oskar Holmqvist

Oskar Holmqvist

Representant på psykiatri kognition och äldrepsykiatri
Profilbild av Mikael Mide

Mikael Mide

Representant på Beroende
Mikael är leg specialiseringspsykolog och projektledare på ePsykiatrienheten. Arbetar där med projekt kring införande av internetbaserad psykologisk behandling och digitala behandlingsstöd i vuxenpsykiatrin. Har tidigare under många år arbetat som klinisk psykolog inom flertalet vuxenpsykiatriska verksamheter.
Profilbild av Linda Wesén

Linda Wesén

Representant på psykiatri psykos samt beroende
Profilbild av Tobias Andersson

Tobias Andersson

Representant på Psykiatri Affektiva
Tobias är leg. Fysioterapeut och projektledare på ePsykiatrienheten. Tobias har erfarenhet från verksamhetsutveckling med fokus på digitala tjänster inom hälso- och sjukvård och brinner lite extra för att få med patienter och personal tidigt i processen. Han läser en masterutbildning i eHälsa och skriver nu sitt examensarbete om hur man kan öka motivation att använda en digital tjänst med hjälp av inslag från spel kallat "gamification".
Profilbild av Joacim Holmén

Joacim Holmén

Regionutvecklare
Joacim är psykiatrisjuksköterska med 20 års erfarenhet av klinisk psykiatri. Joacim är i dagsläget utlånad för att arbeta med Framtidens Vårdmiljö i regionalt arbete fram till 2023. När han kommer tillbaka igen kommer han att arbeta som projektledare på ePsykiatrienheten med fokus på digitaliseringsfrågor inom vuxenpsykiatrin. Joacim har tidigare arbetat med eHälsostrategiska frågor inom psykiatrin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset under flera år.

Senast uppdaterad: 2020-04-02 10:11