Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Centrum för klinisk prövning, CTC

Centrum för klinisk prövning, CTC, är en enhet som genomför kliniska prövningar på uppdrag. Nedan kan du se vilka prövningar som vi rekryterar till just nu.

Du hittar oss på Gröna stråket 12, Sahlgrenska Universitetssjukhuset >>

Vill du delta i en forskningsstudie?

Vi söker ofta patienter med olika diagnoser för forskningsstudier. 

Att delta som forskningsperson på CTC

Vi söker deltagare till olika kliniska forskningsstudier. Som försöksperson får du möjlighet att lära dig något om din egen hälsa då du får genomgå en grundlig hälsoundersökning innan studien startar. Du som är försöksperson fyller en mycket viktig roll i den kliniska forskningen. Genom att delta i en klinisk forskningsstudie kan du bidra till att driva forskningen framåt, vilket kan leda till nya effektiva medicinska behandlingar.

Om CTC

CTC är en resurs för alla inom hälso- och sjukvård, akademi och industri som vill bedriva klinisk forskning i Västra Götaland. Vi utför kliniska prövningar av läkemedel och andra medicinska behandlingar. Läs mer om Centrum för klinisk prövning (CTC) på Gothia Forums webbplats.

Anna-Carin Varvne

Enhetschef, Centrum för klinisk prövning
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Sari Huusko

Funktionsledare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-03-01 13:19