Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta restriktioner för besökare och medföljare gäller för Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Du som besöker någon av sjukhusets lokaler ska vara symptomfri, bära munskydd samt hålla avstånd till andra. Läs mer om restriktionerna här.

Forskning, utbildning och innovation

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedrivs forskning med tvärvetenskaplig bredd och spets. Vi utvecklar vården genom att stärka innovationer och klinisk forskning i nära och bred samverkan med akademi, näringsliv och patienter.

Vi erbjuder stimulerande forskningskultur, med målet att integrera forskning, utveckling, utbildning och innovation (FoUUI) i den kliniska vardagen för att säkra vårdkvaliteten och att mesta möjliga värde skapas för våra patienter.

Delta i forskning

På sjukhuset pågår forskningsstudier där vi söker både friska deltagare och patienter med olika diagnoser. Som forskningsdeltagare får du lära dig mer om din hälsa och du bidrar även till att driva forskningen framåt.

Aktuell forskning, innovation och utveckling

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedrivs framstående forskning med internationellt ledande forskningsprojekt. Här kan du bland annat ta del av aktuell forskning, banbrytande projekt, projektdatabasen FoU och digitaliseringslyftet.


Senast uppdaterad: 2022-01-20 07:53