Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Forskning och utveckling

En naturlig del av verksamheten vid ett universitetssjukhus är samverkan med universitet, näringsliv och andra typer av forskning- och utbildningsinstitutioner. Som en del av det dagliga arbetet vid de flesta enheterna vid sjukhuset bedrivs en omfattande forskning, utveckling och utbildningsverksamhet.

Forskningsnyheter

Biobanker är en resurs för vård och forskning. Välkommen på invigning av Biobank Västs laboratorium på Östra sjukhuset onsdag 26 februari 2020. Programmet startar kl. 12:00, från kl. 11:30 bjuder vi på lunchsmörgås. Anmälan sker i Regionkalendern.

Idag, måndag 11 november 2019, öppnar utlysningen ALF-tjänster för legitimerade läkare. Utlysningen pågår till och med 9 december 2019.

10 oktober 2019, Wallenberg konferenscentrum, Göteborg. Välkommen till en regional konferens för att stärka samverkan och infrastruktur för klinisk forskning inom Västra sjukvårdsregionen. Vi tar tillfället i akt att även fira Gothia Forums 10 års-jubileum.

Måndag 8 april 2019 öppnar utlysningarna ALF-medel klinisk behandlingsforskning och ALF-medel för nyrekryterade professorer samt nyblivna docenter.

Forskningsevenemang

02
apr

Välkomen på workshop! Fokus: att utveckla forskningskulturen på kliniken (OBS! Sker via Skype)

Plats: Sker via Skype, inbjudan skickas till anmälda inom kort
14
apr

Gothia Forums seminarieserie: Kliniska studier med medicintekniska produkter

Plats: Östra sjukhuset, Flädern, Centralkliniken
16
apr

Gothia Forums seminarieserie: Kliniska studier med medicintekniska produkter

Plats: Sahlgrenska/SU, Förmaket, Vita Stråket 12
23
apr

GCP del 2 Fortsättning (repetition)

Plats: Sahlgrenska/SU, Förmaket, Vita Stråket 12

Senast uppdaterad: 2020-03-26 14:32