Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sjukvårdsregionala Centrum för sällsynta diagnoser (CSD)

Sjukvårdsregionala Centrum för sällsynta diagnoser finns vid Sveriges universitetssjukhus. Vid centrumen finns expertteam för olika diagnoser och diagnosgrupper.

Centrum för sällsynta diagnoser i samverkan

CSD i samverkan vänder sig i första hand till personal inom hälso- och sjukvården, personer med sällsynta hälsotillstånd samt närstående och andra aktörer som berörs av sällsynta hälsotillstånd.

Tillsammans med företrädare för hälso- och sjukvården, andra samhällsaktörer och intresseorganisationer arbetar CSD i samverkan för att förbättra livsvillkoren för personer som lever med sällsynta hälsotillstånd och deras närstående.

För att sprida information och öka kunskapen inom området sällsynta hälsotillstånd finns CSD i samverkans webbplats. På webbplatsen finns kontaktuppgifter till landets olika CSD, kontakta CSD i din region för att få vägledning, hänvisning och information gällande sällsynta hälsotillstånd.

Besök CSD i samverkans webbplats: CSD i samverkan


Senast uppdaterad: 2022-06-21 12:17