Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Enheter

Enheter Thorax

  • Vi tar emot dig som skall genomgå en behandling eller operation för sjukdom i hjärta eller lungor.  De vanligaste diagnoserna är hjärtklaffsjukdomar, kärlkramp i hjärtat, lungtumörer och andra lungsjukdomar. 

  • Vi tar emot dig som skall genomgå en behandling eller operation för sjukdom i hjärta, lungor eller blodkärl.  De vanligaste diagnoserna är hjärtklaffsjukdomar, kärlkramp i hjärtat eller i benens kärl, förträngningar i halsens kärl, pulsåderbråck, lungtumörer och andra lungsjukdomar. Vi utför även hjärt- och lungtransplantationer. 

  • Vi tar emot dig som behöver intensivvård efter en operation eller transplantation av hjärta eller lungor. Vi vårdar även dig med svår hjärt- eller lungsvikt.

  • Vi vänder oss till dig som har en hjärt- eller lungsjukdom. Till oss kommer du för inskrivning inför din operation eller återbesök.

  • Vi erbjuder övernattningsrum till dig som ska genomgå operation eller behandling på Sahlgrenska sjukhuset och inte bor i Göteborgsområdet. Även dina närstående har möjlighet att övernatta hos oss, ni får då tillgång till ett av våra dubbelrum.


Senast uppdaterad: 2021-09-30 07:42