Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Rättspsykiatrisk akutenhet 6

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - söndag dygnet runt

Växeltelefon

Öppettider

måndag - söndag dygnet runt

Besöksadress

Rågårdsvägen 5
424 57 Gunnilse

Vägbeskrivning

Blå express mot Gråbo/Stenared. Hållplats Rågården.

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Sahlgrenska Universitetssjukhuset Rättspsykiatri Rågården, Akutenhet 6
416 85 Göteborg

Vi tar emot dig som behöver akut psykiatrisk vård och är dömd att överlämnas till rättspsykiatrisk vård eller dig som vistas i häkte eller på anstalt och behöver psykiatrisk vård.

Enheten har 12 vårdplatser. Vi har hela Västra Götalandsregionen som upptagningsområde när det gäller akut psykiatrisk vård för dig som har genomgått en rättspsykiatrisk undersökning i väntan på att domen ska vinna laga kraft eller befinner dig på något av regionens häkten/fängelser och behöver psykiatrisk vård.

På enheten får du en kontaktperson och en sjuksköterska som du i första hand vänder dig till med frågor eller funderingar. Mer information om enheten får du när du kommer till oss.

Vi som arbetar här

På vår enhet finns olika yrkeskategorier som till exempel skötare, behandlingsassistent, kurator, psykolog, arbetsterapeut, sjukgymnast, hälso- och aktivitetspedagog, socialpsykiatrivårdare, sjuksköterska och läkare.

 

Nina Agersand, verksamhetsutvecklare Telefon: 031 - 343 78 32 E-post: nina.agersand@vgregion.se

Marika Paldeak Broberg

Vårdenhetschef

Senast uppdaterad: 2018-05-30 09:33