Sök jobb som sjuksköterska på Bemanningsservice!

Är du legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av sjukhusvård? Söker du en trygg anställning med olika avdelningar som arbetsplats? Fyll i vår snabbansökan! Just nu söker vi fler sjuksköterskor för tillsvidareanställning inom somatisk eller psykiatrisk vård till Sahlgrenska Universitetssjukhuset!

Det här är Sahlgrenska universitetssjukhuset

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara på den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.


Det här är Bemanningsservice

Varför sjuksköterska hos Bemanningsservice?
Hos Bemanningsservice blir du del av Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna bemanningsorganisation som erbjuder dig möjlighet till både bredd och flexibilitet av avdelningar och arbetspass, inom ramen för våra schemarutiner.
Vårt uppdrag, liksom ditt uppdrag som medarbetare hos oss, är att täcka upp enskilda arbetspass vid akut korttidsfrånvaro ute på sjukhusen där behovet är som störst. Till exempel vid sjukdom, vård av barn eller semester i personalgrupperna på avdelningarna. Våra medarbetare ambulerar på heltid mellan olika vårdavdelningar och mottagningar på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus samt Rågården rättspsykiatri (för dig som jobbar inom psykiatrin). Vårt mål för dig som anställd är att du på sikt skall kunna ambulera mellan runt 10 avdelningar som hanterar olika patientgrupper, inom somatisk eller psykiatrisk vård. Vid anställningsstart sätter din närmaste chef upp en introduktionsplan tillsammans med dig som baseras på var behovet är störst i verksamheten, givetvis kombinerat med din tidigare arbetserfarenhet och ditt intresse.


Är vi arbetsgivaren för dig?

Våra medarbetare fyller en betydande roll i att förvandla frånvaro till närvaro ute på sjukhusen. Tjänsten är förlagd till dag- och kvällsarbete på heltid 100%, tjänstgöringsgrad kan vara anpassningsbar utifrån intresse. Du planerar ditt eget arbetsschema via din digitala kalender i bokningssystemet Time Care Pool. Arbetet ute på avdelningarna är självständigt och varierande och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll och ditt självledarskap. För att trivas i rollen hos oss behöver du ha en öppensinnad inställning till nya miljöer och god samarbetsförmåga då du träffar olika arbetsgrupper och patientgrupper på avdelningarna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. På Bemanningsservice har vi en serviceadministration bestående av Bemanningskoordinatorer och HR-specialister som stöttar dig med bokning av arbetspass och frågor rörande din anställning.  

Vi söker dig som är flexibel och får stimulans av ständigt lärande i en föränderlig arbetsmiljö, med fördel har du arbetserfarenhet från olika verksamheter. Är du också en hjälte utan cape som vill göra skillnad i främsta ledet? Vi kommer att göra löpande urval innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag! 


Fyll i din snabbansökan här:

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i

Ditt intresse
Din kompetens
Din arbetserfarenhet av sjukhusvård
Hur hittade du oss?

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Västra Götalandsregionen behandlar dina inlämnade personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Träffa Anna - en blivande kollega

Som sjuksköterska på Bemanningsservice får du en stor bredd och ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik, berättar Anna Barresten, sjuksköterska på Bemanningsservice sedan flera år.

 

Hej Anna! Hur kommer det sig att du valt att arbeta på sjukhus?

Efter många år som privat konsult så kände jag att jag saknade tillhörighet, någon som lyssnade och tog till sig det jag hade att säga. Att kunna vara med och förändra och tycka till om det är något man känner inte fungerar är lättare om man är fastanställd och man blir också engagerad på ett helt annat sätt. Att arbeta på sjukhus har alltid varit det självklara valet för mig. Jag gillar att arbeta ihop med andra och känna teamkänslan och att alltid ha kollegor runt sig. Att jobba måndag-fredag har aldrig lockat mig och därför passar även arbetstiderna perfekt.
Att valet blev Sahlgrenska var för att det finns stora möjligheter till variation inom slutenvården. Det är en stor organisation med många olika inriktningar och patientgrupper.

Varför valde du just Bemanningsservice?

Då jag gillar variation i mitt arbete samt kunna ha ett flexiblare schema så var det ett självklart val. Att få möjlighet att arbeta inom olika områden på sjukhuset ger också en bred kompetens och utveckling i min yrkesroll vilket gör att jag hela tiden känner att jag utvecklas, det finns ständigt nya saker att lära.

Finns det ett verksamhetsområde eller en patientgrupp som du tycker är extra intressant att arbeta med?

Jag tycker att varje område är intressant på sitt sätt. Att få bredden och se olika patientkategorier ute på de olika enheterna är det som gör arbetet så spännande och roligt.

Skulle du rekommendera en vän att söka en tjänst hos Bemanningsservice?

Absolut! Som sjuksköterska på Bemanningsservice får du en stor bredd och ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Att byta avdelningar och få möjlighet att arbeta på tre olika sjukhus är väldigt spännande och roligt och du får chansen att träffa många nya kollegor.

Är du undersköterska, skötare, barnskötare eller intresserad av en timanställning så hänvisar vi dig till våra aktiva annonser som du hittar här.