Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Operation 2 barn

Tillfällig information OBSERVERA!
Nya regler gäller från och med den 12 mars 2020 på grund av COVID-19. Endast EN närstående får följa med barnet in på Operation 2 Barn och avdelning 320. Var god respektera detta.

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - fredag 7:30 - 11:30

Växeltelefon

Öppettider

måndag - torsdag 7:00 - 19:00
fredag 7:00 - 15:00

Besöksadress

Rondvägen 10
416 50 Göteborg
Östra sjukhuset
Plan 2

Vägbeskrivning

Östra sjukhuset. Vägbeskrivning: Avfart Torpamotet från E20. Information kollektivtrafik: www.vasttrafik.se - Se vidare skyltning inom sjukhusområdet.

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Sahlgrenska Universitetssjukhuset Operation 2 barn
416 85 Göteborg

Vi tar emot dig under 16 år som ska genomgå ett dagkirurgiskt ingrepp. Vi utför dagkirurgi och undersökningar inom barnkirurgi, urologi, ortopedi, öron, ögon och barnmedicin. 

Checklista inför ditt besök

  • Anmäl din ankomst till personalen.
  • Räkna med att vistelsen hos oss kan ta hela dagen.
  • Besöket är kostnadsfritt för dig under 16 år. 
  • Innan din operation får du preoperativ information hemskickad i pappersformat. Där står eventuella förberedelser som behövs.

Hälsodeklaration inför operation

Här kan du få mer information:

Mat och dryck inför operation

Patientinformation med bildstöd

Vi som arbetar här

Hos oss finns olika yrkeskategorier som till exempel undersköterska, barnsköterska, specialistsjuksköterska i anestesi, operation och barnsjukvård samt specialistläkare i anestesi, barnkirurgi, barnurologi, barnortopedi, öron, ögon och barnmedicin. 

Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt. 

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta. Lämna gärna dina synpunkter till:

Ansvariga för mottagningen

Anette Samuelsson, vårdenhetschef
Telefon: 070-0825829
E-post: anette.i.samuelsson@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2019-08-05 10:46