Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Drottning Silvias barnsjukhus

På Drottning Silvias barnsjukhus kan du få hjälp att hitta rätt via informationsdisken som finns i rakt fram i huvudentrén Behandlingsvägen 7.

Parkeringarna vid apoteket, infektionskliniken och kvinnokliniken på Östra är avstängda.
Detta är första delen inför bygget av en ny kulvert. Handikapparkering samt möjlighet till av- och påstigning finns fortfarande men framkomligheten är begränsad med anledning av pågående arbeten. Cykelparkeringar utanför kvinnokliniken är avstängda och cyklister hänvisas till andra cykelparkeringar på området, exempelvis utanför centralkliniken eller infektionskliniken.

Längre fram kommer Diagnosvägen stängas av för genomfart för bil- och cykeltrafik. Enligt nuvarande tidsplan stängs Diagnosvägen av från mitten av oktober 2019 till januari 2021. Mer information kommer löpande.

Om kartan

Kartan över Östra sjukhuset innehåller ett antal siffror inramade i små kvadrater. Siffrorna motsvarar gatunummer till våra entréer. Drottning Silvias barnsjukhus ligger inom Östra sjukhusets område. Huvudentrén till barnsjukhuset har adress Behandlingsvägen 7. Barnakuten har adress Remissvägen 12. 

 


Senast uppdaterad: 2021-03-22 15:30