Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta restriktioner för besökare och medföljare gäller för Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Du som besöker någon av sjukhusets lokaler ska vara symptomfri, bära munskydd samt hålla avstånd till andra. Läs mer om restriktionerna här.

Karta Östra sjukhuset

karta östra sjukhuset

På Östra sjukhuset kan du få hjälp att hitta rätt via informationsdisken som finns direkt till höger då du kommer in i huvudentrén (Diagnosvägen 11).

Parkeringarna vid apoteket, infektionskliniken och kvinnokliniken på Östra är avstängda.
Detta är första delen inför bygget av en ny kulvert. Handikapparkering samt möjlighet till av- och påstigning finns fortfarande men framkomligheten är begränsad med anledning av pågående arbeten. Cykelparkeringar utanför kvinnokliniken är avstängda och cyklister hänvisas till andra cykelparkeringar på området, exempelvis utanför centralkliniken eller infektionskliniken.

Längre fram kommer Diagnosvägen stängas av för genomfart för bil- och cykeltrafik. Enligt nuvarande tidsplan stängs Diagnosvägen av från mitten av oktober 2019 till januari 2021. Mer information kommer löpande.

Om kartan

Kartan över Östra sjukhuset innehåller ett antal siffror inramade i små kvadrater. Siffrorna motsvarar gatunummer till våra entréer. Siffran 11 i anslutning till markeringen "HUVUDENTRÉ" betyder att entrén finns på Diagnosvägen 11. 


Senast uppdaterad: 2021-06-23 10:59