Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Karta Sahlgrenska sjukhuset

Karta över Sahlgrenska sjukhuset

På Sahlgrenska sjukhuset kan du få hjälp att hitta rätt via informationsdisken som finns i direkt anslutning till huvudentrén (Blå stråket 5).

Byggarbete på Sahlgrenska sjukhuset från 10 oktober – räkna med längre restid

På grund av byggarbete är förbindelsen mellan Gröna stråket och Bruna stråket stängd för genomfart från den 10 oktober 2022. Det gäller även för gående och cyklister. Räkna med något längre restid för att ta dig till den mottagning eller avdelning du ska besöka. Om du kommer med bil, välj den södra infarten till området från Ehrenströmsgatan för att nå Röda, Bruna eller Vita stråket. Se karta ovan. 

Om kartan

Kartan över Sahlgrenska sjukhuset innehåller ett antal siffror inramade i små kvadrater med färgad bakgrund. Siffrorna motsvarar gatunummer till våra entréer. Siffran 5, med blå bakgrund, betyder "Blå stråket 5" (besöksadressen till vår huvudentré på Sahlgrenska sjukhuset).


Senast uppdaterad: 2023-04-21 08:58