Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Undersköterska - är du på jakt efter mer flexibilitet och variation?

Förvaltning: Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)
Yrke: Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Ort: Göteborg
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Publicerad: 11 september 2023
Sista ansökningsdag: 2 oktober 2023
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Varför undersköterska hos Bemanningsservice?

Hos Bemanningsservice blir du del av Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna bemanningsorganisation som erbjuder dig möjlighet till både bredd och flexibilitet av avdelningar och arbetspass.

Vårt uppdrag, liksom ditt uppdrag som medarbetare hos oss, är att täcka upp enskilda arbetspass vid akut korttidsfrånvaro ute på sjukhusen där behovet är som störst. Till exempel vid sjukdom, vård av barn eller semester i personalgrupperna på avdelningarna. Våra medarbetare ambulerar på heltid mellan olika vårdavdelningar på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus, Rågården rättspsykiatri samt öppenvårdsmottagningar.

Arbetsbeskrivning

Vårt mål för dig som anställd är att du på sikt skall kunna ambulera mellan ca 10-15 avdelningar som hanterar olika patientgrupper. Vid anställningsstart sätter din närmaste chef upp en introduktionsplan av avdelningar tillsammans med dig som baseras på var behovet är störst i verksamheten, givetvis kombinerat med din tidigare arbetserfarenhet och ditt intresse.

Tjänsten är förlagd till dag- och kvällsarbete på heltid, 100 procent, i arbetstiden ingår 2 helger per 5 veckor. Du planerar ditt eget arbetsschema via din digitala kalender i bokningssystemet TimeCare Pool utifrån de schemarutiner som finns.

Om dig

Vi söker dig som:

  • Är utbildad undersköterska
  • Har erfarenhet från somatisk sjukhusvård
  • Har arbetserfarenhet från flera olika verksamhetsområden/patientgrupper
  • Är öppen för arbete på samtliga sjukhus inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset
  • Önskar arbeta dag och kväll (natt är tyvärr inte möjligt i dagsläget)

Är Bemanningsservice arbetsgivaren för dig?

Våra medarbetare fyller en betydande roll i att förvandla frånvaro till närvaro ute på sjukhusen. Arbetet ute på avdelningarna är självständigt och varierande och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll och ditt självledarskap. För att trivas i rollen hos oss behöver du ha en öppensinnad inställning till nya miljöer och god samarbetsförmåga då du träffar olika arbetsgrupper och patientgrupper på avdelningarna. På Bemanningsservice har vi en serviceadministration bestående av Bemanningskoordinatorer och HR-specialister som stöttar dig med administrering av arbetspass och frågor rörande din anställning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.

Vi söker dig som är flexibel och får stimulans av ständigt lärande i en föränderlig arbetsmiljö. Är du också en hjälte utan cape som vill göra skillnad i främsta ledet? Skicka in din ansökan till oss redan idag så hör vi av oss.

Varmt välkommen med din ansökan till Bemanningsservice!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Från den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion. Du kan även läsa mer i presentation om Lön, ersättning och förmåner – det här får du som medarbetare i VGR.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Senast uppdaterad: 2022-11-02 11:28