Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Skötare på jakt efter flexibilitet? Sök timanställning hos oss!

Förvaltning: Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)
Yrke: Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Ort: Göteborg
Anställningsform: Särskild visstidsanställning
Publicerad: 1 september 2023
Sista ansökningsdag: 30 september 2023
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna resursorganisation.

Vi rekryterar och ansvarar för all timanställd personal inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vårt uppdrag är att bemanna vårdavdelningarna med engagerad och kompetent personal vid akut korttidsfrånvaro. Som timanställd på Bemanningsservice har du möjlighet att ambulera mellan ett flertal avdelningar inom vår verksamhet som bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus samt Rågården.

Vad erbjuder vi?

Som skötare arbetar du med psykiatrisk omvårdnad, behandling och rehabilitering av patienter med svår psykisk ohälsa. Du har möjlighet att på sikt ambulera mellan våra psykiatriska verksamhetsområden beroende, psykos, affektiva, neuropsykiatri och rättspsykiatri.

Med hjälp av vårt bokningssystem TimeCare Pool bokas du in på arbetspass utefter din egen tillgänglighet, du styr därmed själv när du kan arbeta. Vi erbjuder nu timanställning där man som anställd behöver kunna arbeta minst 4 pass i månaden.

Vem söker vi?

- Du är utbildad skötare eller undersköterska med minst ett års erfarenhet inom psykiatrisk omvårdnad

eller

- Du har fullgjort sjuksköterskeprogrammet termin 3 alt. läkarprogrammet termin 5 (GU) eller termin 6 annat lärosäte, samt har erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad

eller

- Du har fullgjort termin 6 på psykologprogrammet, samt har erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad

För att vi skall kunna hantera din ansökan så snabbt som möjligt ser vi gärna att du bifogar ett resultatintyg/diplom från godkänd utbildning för arbete som skötare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Om du har ytterligare språkkunskaper är det en fördel.

Som person bör du vara serviceinriktad och flexibel. Du har ett genuint intresse för människor samt känner stort engagemang i ditt arbete. Då du har möjlighet att ambulera mellan ett flertal verksamhetsområden behöver du vara en god lagspelare med en öppensinnad inställning inför nya miljöer och arbetsgrupper. Självständig och trygg i din yrkesroll, lugn och lyhörd i din framtoning med ett tydligt gränssättande i dina beslutsfattanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta som tjänsten för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden. I samband med rekryteringen kommer vi att beställa utdrag från misstanke- och belastningsregister.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion. Du kan även läsa mer i presentation om Lön, ersättning och förmåner – det här får du som medarbetare i VGR.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Senast uppdaterad: 2022-11-02 11:28