Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Verksamhet Radiologi

Verksamheten omfattar all vuxenradiologi, inklusive mammografi, inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

OBS! Remisser skickas till:
Verksamhet Radiologi
Blå stråket 5, Målpunkt G, plan 0
413 45 Göteborg

Mottagningar

 • Buk- och kärlradiologi

  Vi utför slätröntgen, datortomografi- och magnetkameraundersökningar av bukens organ. Vi gör även undersökningar med ultraljud, samt tar vävnadsprov från och gör behandlingar i inre organ med vägledning av bildgivande röntgen- och ultraljudsapparater.

 • Mammografi

  Vi vänder oss till dig som känt en förändring i bröstet och behöver göra en röntgenundersökning. Vi utför även hälsokontroller mammografi (screening). För mer info se länk nedan.

 • Mammografi Sahlgrenska sjukhuset - Hälsokontroller

  Vi gör hälsokontroller mammografi (screening) på kvinnor som inte har symptom i brösten.

 • Neuroradiologi

  Vi utför datortomografier av huvudet, halsregionen, kontrastundersökning av hjärnans kärl och undersökningar med magnetkamera.

 • Radiologi Mölndals sjukhus

  Vi tar emot dig över 16 år med frakturer och andra ortopediska besvär som kräver en undersökning med exempelvis röntgen, ultraljud, datortomografi eller magnetkamera.

 • Radiologi Östra sjukhuset

  Vi utför slätröntgen, ultraljud, datortomografier och magnetkameraundersökning.

 • Skelettradiologi

  Vi har flera laboratorier med olika modaliteter så som slätröntgen, ultraljud, datortomografi och MRi som hjälper oss att ställa rätt diagnos.


Senast uppdaterad: 2020-07-01 12:58