Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet
Hoppa till chatbot

Psykiatrimottagning utmattningssyndrom (PMU)

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

1/9 t o m 31/5
måndag - fredag
7:30 - 16:00
1/6 t o m 31/8
måndag - fredag
7:30 - 13:00

Växeltelefon

Öppettider

måndag - fredag
8:00 - 16:45

Besöksadress

Viktor Rydbergsgatan 12
411 32 Göteborg

PMU är en regional mottagning för västra Götaland

Söka vård hos oss

För att komma till oss behöver vi en remiss från din sjukskrivande läkare. Remissen kan be om behandling i grupp eller konsultation som är ett besök med rådgivning till din läkare.

Vi tar över dina recept och sjukskrivning när du har genomgått en utredning på fyra besök och fått ett godkännande av teamet.

Vid ditt besök hos oss

Kommer du hit för en rådgivning angående din fortsatta vård på din hemort får du i första hand träffa en av våra doktorer, ibland önskar läkaren att ytterligare yrkeskategorier också hjälper till så det kan bli mera än ett besök.

Om vi har accepterat en remiss från din läkare och bedömer att vi är rätt vårdinstans för dig vad gäller behandling så kommer du få ett kuvert hem med kallelse hit med tider till läkare, psykolog, arbetsterapeut och fysioterapeut samt ett svarskuvert med självskattningsfrågor. Dessa frågor vill vi att du svarar på och skickar tillbaka till oss så att vi redan när du kommer vet lite om hur du ser på din situation.

Dessa olika yrkeskategorier bedömer tillsammans med dig om vi är rätt vårdinrättning för dig.

Är vi rätt för dig kommer vi föreslå en behandling för dig som vi anser vara lämplig för just ditt mående och situation, det kommer vara behandling i grupp med enstaka inslag individuellt.

Under tiden här kommer du också ha mycket kontakt med rehabkoordinator då vårt huvudmål är åter ut i sysselsättning.

Vi som arbetar här

Vi som arbetar här specialistläkare, psykologer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, och medicinsk sekreterare.

Synpunkter och klagomål på vården

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta.

Lämna gärna dina synpunkter via 1177, e-post eller post.

 


Senast uppdaterad: 2022-08-11 13:44

Chatta med Liv chatbot logo