Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Avdelning 366

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - söndag dygnet runt

Växeltelefon

Öppettider

måndag - söndag dygnet runt

Besökstider

måndag - söndag 14:00 - 20:00

Besöksadress

Journalvägen 5
416 50 Göteborg
Plan 4

Vägbeskrivning

Östra sjukhuset. Avfart Torpamotet från E20 alt spårvagn linje 1 eller buss 17. Journalvägen 5, se skyltning inom området.

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Sahlgrenska Universitetssjukhuset Avdelning 366
416 85 Göteborg

Är en allmänpsykiatrisk vårdenhet med inriktning på bipolär sjukdom som tar emot dig som har kontakt med Bipolärmottagningen i Göteborg.

Din vistelse hos oss

Du kommer via Psykiatrisk akutmottagning på Östra sjukhuset, psykiatrisk konsultation på somatisk vårdavdelning eller direktinläggning via besök i psykiatrisk specialistöppenvård.

Vi strävar efter att bemöta och behandla dig utifrån ett humanistiskt synsätt och ett helhetsperspektiv. När du kommer till oss får du en kontaktperson och en ansvarig sjuksköterska som du i första hand kan vända dig till om du har frågor angående din vistelse hos oss och som följer dig genom vårdtillfället.

Vi eftersträvar att skapa en personlig kontakt med dig och dina närstående. Tillsammans med dig gör vi en individuell vårdplan som kommer att ligga till grund för den vård och behandling du får hos oss.

Vi som arbetar här

På vår avdelning finns olika yrkeskategorier som skötare, sjuksköterska, specialistsjuksköterska, kurator, läkare, specialistläkare, vårdenhetschef och vårdadministratör.

Synpunkter

Anette Eriksson, vårdenhetschef
Telefon: 031 - 343 81 72
E-post:  anette.li.eriksson@vgregion.se

 

Ansvariga för avdelningen

Anette Eriksson, vårdenhetschef
Telefon: 031 - 343 81 72 
E-post: 


Senast uppdaterad: 2018-05-30 09:20