Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Tillsammans för patienten

Möt några av våra medarbetare som berättar om sin vardag på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. En vardag som består av utmaningar och möjligheter, men också forskning, utvecklingsmöjligheter och arbete i en innovativ och lärande miljö.

Hos oss sker både världsledande forskning och högspecialiserad vård, allt med fokus på den enskilda patienten. Vi söker dig som är redo att vara med och utveckla framtidens sjukvård.

Kvinna med långt hår i blå sjukhusklädsel.

Lizabela - sjuksköterska

“En vän på sjukhuset jag jobbade på berättade att det var ett sjukhus i Sverige som behövde sköterskor. Vill du testa och se? Jag sa, varför inte?"

man i blå topp som ler

Pawel - röntgenläkare

”Om man vill sub-specialisera sig inom muskuloskeletal radiologi är Sahlgrenska Universitetssjukhuset ett paradis.”

kvinna med blå tröja och glasögon.

Sofia - sjuksköterska

"Det är möjligheternas sjukhus. Man kan arbeta med många olika saker och man kan även arbeta mellan olika verksamheter".

Man med grön tröja och vit rock.

Daniel - neurokirurg

"Det som är unikt med Sahlgrenska Universitetssjukhuset är att man kan kombinera flera olika specialiteter och där varje egen specialitet har en väldigt hög specialiseringsnivå".

kvinna med grön tröja

Sandra - medicinsk sekreterare

"Det är mycket lärande, utbildningar, man får så mycket kunskap och man delar med sig mellan olika verksamheter, just för att det är ett universitetssjukhus".

Kvinna med blå tröja och fläta på axeln.

Erna - biomedicinsk analytiker

"Jag har alltid tyckt att det är väldigt spännande med forskning, kopplingen till sjukdomar och hur man kan bota olika sjukdomsförlopp. Det är jätteroligt och spännande".

Man med blå tröja och väst.

Jarle - undersköterska

"Det är en variation i arbetsuppgifter, det blir mycket teknik om man gillar att hålla på med apparatur och man jobbar i små tighta team. Det tycker jag är kul".

Vårdpersonal ler

Jobba hos oss

Är du ute efter ett jobb som gör skillnad? Här hittar du våra lediga tjänster.


Senast uppdaterad: 2022-11-01 11:50