Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Jarle - undersköterska

 

Möt Jarle Hammer som jobbar som undersköterska på en intensivvårdsavdelning. I filmen här ovan berättar han om hur det är att jobba som undersköterska på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Man vet aldrig riktigt vad som ska hända under ett pass. Det finns ingen slentrian, vissa kvällar är lugna och andra kommer man rakt in i en akut situation.

Jag har bara jobbat inom intensivvård och där finns en variation i arbetsuppgifter och ett visst spänningsmoment. Det blir mycket teknik om man gillar att jobba med apparatur och man jobbar i små, tighta team. Det tycker jag är kul.

Man ser nya saker hela tiden, nya operationer som gjorts. Det finns ett lärande hela tiden som pågår oavbrutet. - Jarle Hammer

Två medarbetare står uppställda bredvid varandra.

Upptäck andra yrken

Möt Daniel, Sofia, Sandra och Erna som berättar om sina jobb på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.
Vårdpersonal pratar med patient som ligger på brits.

Arbeta hos oss

Är du ute efter ett jobb som gör skillnad? Här hittar du våra lediga tjänster.

Senast uppdaterad: 2021-09-03 11:57