Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Barncancercentrum avdelning 2

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Öppettider

Dygnet runt
måndag - söndag
dygnet runt

Besöksadress

Behandlingsvägen 7
416 50 Göteborg

Digitalt vårdmöte

Vår mottagning erbjuder digitala vårdmöten. På det viset kan du träffa din vårdkontakt i ett videomöte – via mobil, surfplatta eller dator.

Ett digitalt vårdmöte bokas av mottagningen, som också skickar en kallelse till dig med länk inför ditt videomöte.

Läs mer om digitala vårdmöten

Vi tar emot dig under 18 år med tumörsjukdom, leukemi, hjärntumör eller övriga barntumörer. Vi behandlar också barn med speciella blod- och immunbristsjukdomar.

Vid ditt besök hos oss

Avdelning 2 finns på plan 5 i tillbyggnaden av Drottning Silvias barnsjukhus.

När ett barn insjuknar är det något som drabbar hela familjen. Vi tycker att det är viktigt att bereda plats för närstående framförallt under den första tiden på avdelningen.

På avdelningen finns möjlighet för närstående att övernatta. Vid längre vistelse finns möjlighet att ansöka om att bo på Ronald Mc Donalds Hus.

På Barncancercentrum har vi inga fasta besökstider. Släkt, vänner och kompisar är viktiga stödpersoner och är välkomna, men inte alla på en gång. Den som kommer på besök ska vara frisk från virus eller andra smittsamma infektioner.

Vi som arbetar här

På vår avdelning arbetar många olika yrkeskategorier som till exempel barnsköterska, barnsjuksköterska, sjuksköterska, konsultsjuksköterska, läkare, sjukgymnast, lekterapeut, syskonstödjare, medicinsk sekreterare, lärare, dietist, kurator, barnpsykolog, präst och diakon. 

Synpunkter och klagomål på vården

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta detta.

Lämna gärna dina synpunkter via 1177, e-post eller post.

Ansvariga för avdelningen

Lina Collvik

Vårdenhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Emma Salomonsson

Ivasjuksköterska
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Kristina Isaksson

Avdelningschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Karin Mellgren

Verksamhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-02-15 14:22